روش های فریز کردن غوره

[ad_1]

روش های نگهداری از غوره, اصولی برای نگهداری از غوره

غوره ها را بشویید وقتی خشک شدند داخل فریزر نگهداری کنید

من همیشه فصل غوره های ریز و بدون هسته که می شوند، (اصطلاحا به آن غوره عسگری می گویند) مقداری فریز می کنم و برای بعضی غذاها و خورش ها استفاده می کنم، برای انواع خورش، مرغ، انواع خوراک ها و کلا هر غذاهایی که طعم ترش دارد با این غوره ها عالی می شوند.

یکی از راه های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.

در این صورت می توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذاها لذت ببریم.

بیشتر بخوانید:  نحوه تمیز کردن لکه های ژلی ویتامین و روغن ماهی

اکثرا این غوره ی فریز شده را، مثل غوره ی تازه برای داخل بعضی غذاها استفاده کنید.

برای فریز کردن غوره هم می توانید داخل نایلون بریزید یا کاسه در دار فرقی ندارد. تنها مهم این هست که خوب در آن را ببندید و استوار باشد.

غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.

بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.

تمرکزفکر کنید قطعا آب غوره ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موعد استفاده به آسودگی می توانید غوره ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی چسبند و کاملا سوا هستند.

بیشتر بخوانید:  14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟

غوره ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید تبدیل رنگ می دهد و رو به قهوه ای می رود.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]