طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

[ad_1]

طرز تهیه آنتی بیوتیک با انار, طرز تهیه آنتی بیوتیک

آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

انار یکی از سالم ترین میوه ها در چهره زمین هست. این حاوی بسیاری از مزایای سلامتی حیرت انگیز هست. این گیاه همچنین حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، عکس ویروسی و عکس توموری و همچنین منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E هست به اسید فولیک انار حاوی سه رقم ویتامین A و C و برخی ویتامین ها و مواد معدنی مشابه کلسیم، پتاسیم و آهن.

در زمستان تمامی اشخاص به سرما خوردگی ابتلا می شوند. این آنتی بیوتیک زورمند را قطعا امتحان کنید.

طرز تهیه آنتی بیوتیک طبیعی با انار :

بیشتر بخوانید:  7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

یک رقم انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن ابتدا به جوش‌آمدن کند و پخته شود. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد اجازه بدهید 20 لحظه انار بپزد.

سپس بگذارید خنک شود آن را با باز کنید و همه آن را به غیر از پوست رویی اش بخورید.

این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را 3 شب به صورت پی در پی انجام بدهید. اثرات آنتی بیوتیک انار پخته را قطعا می بینید.

بیشتر بخوانید:  5 روش طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

این آنتی بیوتیک زورمند هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مشابه گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

[ad_2]