طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

[ad_1]

درست کردن پیراشکی شکری, طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

طرز تهیه دونات شکری

پیراشکی یا دونات یکی از شیرینی های خوشمزه ای می باشد که با هر طعم و مزه ای می توانید آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دونات شکری با خمیر مایه :

مواد لازم پیراشکی شکری :

شیر سه چهارم پیمانه
 شکر یک چهارم پیمانه
 پودرخمیر ترش بی‌درنگ  2 قاشق چایخوری
 کره  4 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ  1 رقم
 نمک نصف قاشق چایخوری
 وانیل 1 قاشق چایخوری
 آرد سفید  دو و نیم پیمانه الی 3 پیمانه

طرز تهیه پیراشکی شکری با خمیر مایه:

برای تهیه ی پیراشکی شکری، ابتدا شیر را داخل کاسه ای بریزید و شکر را به آن افزایش کنید و روغن مایع، رنده ی پوست لیموترش و تخم مرغ را به آن افزایش کنید و با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شود آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کم کم به موادتان افزایش کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی موکای تیره

سپس با دست ورز بدهید اگر خمیرتان زیاد به آن می چسبد مقدار کمی آرد به آن افزایش کنید اگر تا حدی می چسبد که می توانید با روغن چسبندگی آن را بگیرید کافی میباشد. دستتان را کمی چرب کنید و با آن خمیر را ورز بدهید سپس آن را داخل طرفی قرار بدهید و در آن را ببندید و پس از آن در جایی گرم به مدت 1 ساعت قرار بدهید. تا حجم آن 2 مساوی شود.

بعد از آن روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن قرار بدهید و آن را باز کنید اگر به دست چسبید روی آن آرد بپاشید. و روی سطح کار آن را باز کنید. تمرکزفکر کنید روی خمیرتان نباید آردی باشد.

پس از آن که آن را باز کنید با قالب به شکل دونات آن را قالب بزنید. و در روغن داغ و بسیار سرخ کنید و بعد از سرخ کردن آن را داخل صافی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود و سپس در شکر آن را غوطه ور کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پای مرنگ لیمو

و اگر متمایل‌شدن داشتید روی آن ها شکلات آب شده بریزید.

طرز تهیه دونات شکری با بکینگ پودر :

پیراشکی شکری,طرز تهیه پیراشکی شکری

طرز تهیه پیراشکی شکری

مواد لازم برای دونات شکری :

شیر ولرم 250 گرم (1 لیوان و یک چهارم لیوان)
شکر 100 گرم (نصف لیوان)
 روغن 80 میلی گرم (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ  1 رقم
 رنده پوست لیمو 1 رقم
آرد سفید  550 گرم (تقریبا سه لیوان و نیم)
 بکینگ پودر  16 گرم بکینگ پودر (1 قاشق غذاخوری)
 شکر برای تزیین

طرز تهیه پیراشکی شکری با بکینگ پودر :

برای تهیه ی پیراشکی شکری، ابتدا شیر و شکر و روغن و تخم مرغ و رنده ی پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید و به مواد افزایش کنید و خوب ورز بدهید تا حدی که به دستتان نچسبد اگر باز نیاز به آرد داشت کم کم آرد به آن افزایش کنید تا دیگر به دست نچسبد. سپس روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن باز کنید و قالب بزنید و در روغن داغ و بسیار سرخ کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و گردویی به روشی آسان

پس از سرخ کردن آن را داخل آبکش قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود بعد از آن داخل شکر بغلتانید.

روش

درست کردن انواع دونات

نکاتی برای تهیه ی پیراشکی شکری :

برای تهیه ی پیراشکی شکری شیر باید ولرم رو به گرم باشد.

• بکینگ پودر و یا خمیر مایه باید زمان انقضای آن ها نگذشته باشد بعد از باز کردن باید داخل یخچال نگهداری شوند.

• اگر هنگام سرخ کردن روغن شما داغ و بسیار نباشد پیراشکی شما پف نمی کند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]