طرز تهیه ترشه خشک بابلی از خورش های بابل

ترشه خشک بابلی

طرز تهیه ترشه خشک بابلی خوشمزه به روش سنتی

ترشه خشک یکی از خورش های خوشمزه بابلی می باشد که با مرغ و پوره گوجه فرنگی تهیه می شود. اگر میخواهید مرغ را با روشی جدید بپزید می توانید این بار از دستور پخت ترشه خشک بابلی استفاده کنید.

ترشه خشک بابلی یک روش گوناگون برای پخت مرغ می باشد و یکی از  غذاهای خوشمزه و سنتی بابل محسوب می شود که از ران مرغ در آن استفاده می شود. در این روش پختن مرغ ، سه مرحله پخت جداگانه داریم و مرغ ها را باید دو بار سرخ کنید و با سس گوجه فرنگی مخصوص در کنار برنج سرو نمایید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد آروگولا به روش های ساده

اگر می خواهید یک روش جدید پخت مرغ بیاموزید با ما همراه شوید و روشی جدید برای پخت مرغ را امتحان کنید.

دستور پخت ترشه خشک بابلی

ترشه خشک بابلی

مواد لازم ترشه خشک بابلی

برای 4 نفر

ران مرغ   ۴ رقم
پیاز ۱ رقم
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۶ رقم
زعفران دم کرده   ۳ قاشق غذاخوری
آب غوره ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، کره و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه ترشه خشک بابلی

طرز تهیه ترشه خشک بابلی

ران های مرغ را بعد از آب‌کشیدن کاملا خشک کنید و سپس رویشان نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و در روغن حرارت دادن دهید تا حدی که تبدیل رنگ بدهید.

بیشتر بخوانید:  شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

سیر و پیاز را پوست گرفته و به صورت کامل داخل کاسه بیندازید.

2 – 3 لیوان آب جوش افزایش کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

مرغ ها را از تابه خارج کنید.

در تابه ای دیگر 1 قاشق غذا خوری کره و 4 قاشق غذا خوری روغن مایع بریزید و داغ که شد حرارت را ملایم کنید و قطعه های مرغ را درون تابه بچینید و اجازه دهید با حرارت بینهایت ملایم به طور کامل هر دو طرفش برشته شوند.

برای تهیه سس غذا گوجه فرنگی را رنده کنید و با کمی روغن حرارت دادن  دهید تا کاملا سرخ شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خوراک لوبيا چيتی خوشمزه

مقداری آب مرغ به پوره گوجه فرنگی افزایش کنید و هم بزنید یکدست شود.

زعفران دم کرده و آبغوره را افزایش کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود.

ران های سرخ شده را به همراه سس گوجه فرنگی در کاسه مناسب کشیده و به همراه برنج سرو نمایید.

 

برگرفته از بیتوته