طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی

درست کردن مرغ سوخاری رژیمی, نحوه ی درست کردن مرغ سوخاری رژیمی

طرزتهیه مرغ سوخاری رژیمی

روش پخت مرغ سوخاری رژیمی

مرغ سوخاری رژیمی در فر پخته می شود با کمترین روغن. که این سبب رژیمی شدن مرغ سوخاری می شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی:

مواد لازم برای تهیه ی مرغ سوخاری رژیمی :

 باترمیلک  نصف فنجان
 سفیده تخم مرغ 1 رقم
 سینه مرغ بدون پوست 6 قطعه
 آرد همه منظوره  نصف فنجان
 نمک  2 قاشق چایخوری
 پودر سیر  2 قاشق چایخوری
 برگ های خشک پونه کوهی  2 قاشق چایخوری
 پودر چیلی 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1-2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی:

برای تهیه ی مرغ سوخاری رژیمی ابتدا، فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

روی سینی فر، ورقه ی فویل بپیچانید و روی آن یک توری سیمی قرار دهید.

در یک کاسه بزرگ، باترمیلک را با سفیده تخم مرغ بزنید، مرغ را داخل آن قرار بدهید به صورتی که باترمیلک روی آن را کامل بگیرد تا کاملا یکدست شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

آرد، نمک، پودر سیر، پونه کوهی، پودر چیلی و بکینگ پودر را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و بالای آن را ببندید و به آرامی تکان بدهید تا به طور مساوی مخلوط شوند.

مرغ ها را یکی یکی از باترمیلک خارج کنید و آن را تکان دهید تا مایع اضافی آن خارج شود، سپس در کیسه قرار دهید. بالای آن را ببندید و به آرامی تکان دهید تا کاملاً یکدست شود.

از کیسه خارج کنید، پوشش اضافی آن را بگیرید، روی قفسه ی سیمی روغن بریزید و مرغ را روی قفسه بگذارید، پایان مرغ ها را به همین صورت آماده کنید.

بقیه ی باترمیلک و آرد را دور بریزید.

با استفاده از برس، روغن را تا جایی که ممکن میباشد به آرامی روی پوشش مرغ، آغشته کنید.

بیشتر بخوانید:  5 روش طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

آن را در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده قرار بدهید تا کاملا بپزد و پوشش آن ترد و طلایی شود.

نحوه ی درست کردن مرغ سوخاری رژیمی, طرز درست کردن مرغ سوخاری رژیمی

پخت مرغ سوخاری در فر

نکته :

 اگر وقت دارید اجازه بدهید مرغ حدود4 ساعت تا یک شب داخل باترمیلک بماند تا نرم شود.

 برای این کار می توانید باترمیلک را داخل کیسه ای زیپ دار بزرگی بریزید و مرغ ها را داخل آن قرار بدهید و هوای آن را بگیرید و در آن را ببندید و به مدت 4 ساعت تا یک شب در یخچال قرار بدهید.

طرز تهیه باترمیلک:

طرز تهیه باترمیلک, درست کردن باترمیلک

طرز تهیه باتر میلک

مواد لازم باتر میلک:

شیر سرد  1 پیمانه
 کرم تارتار یک و سه چهارم قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باتر میلک :

برای تهیه ی باترمیلک ابتدا، کرم تارتار را به شیر افزایش کنید و کاملا مخلوط کنید. سپس حدود 15 لحظه در دمای اتاق قرار دهید. در این هنگام شیر آغاز به قطع‌کردن می کند. برای مصرف آنها را خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  روش تهیه شیر زنجبیل + فواید شگفت انگیز شیر زنجبیل

در صورتی که کرم تارتار در معرض نداشتید می توانید 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید و یا 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه به شیر افزایش کنید. بهتر میباشد از سرکه سفید استفاده کنید تا آبلیمو. اگر از آب لیموترش استفاده می کنید؛ از لیموترش های ریز و ترش استفاده کنید.

روش های تهیه ی باترمیلک,طرز تهیه ی غذاهای رژیمی

طرز پخت انواع باترمیلک

نکته برای تهیه ی باترمیلک:

برای تهیه ی باترمیلک می توانید یک چهارم پیمانه شیر و سه چهارم پیمانه ماست را با هم مخلوط کنید. و بعد مواد دیگر را افزایش کنید.

 باترمیلک برای ترد و نرم شدن گوشت مرغ زیاد عالی میباشد.

 دوغ شیرین و غلیظ را می توانید جانشین باترمیلک کنید.

 

منبع: بیتوته