طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر

 طرز تهیه کتف و بال مرغ سوخاری, نحوه ی پخت کتف و بال مرغ

طرزتهیه کتف و بال برشته در فر

کتف و بال مرغ در فر

برای پخت کتف و بال روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب یک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش می دهیم.

طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر :

مواد لازم برای تهیه ی بال مرغ ترد :

 آرد  یک سوم فنجان
 پودر پاپریکا  1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چاخوری
نمک به مقدار لازم
 فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
 فلفل کاین  یک چهارم الی نصف قاشق چایخوری
 کره 3 قاشق غذاخوری
کتف و بال مرغ 10 رقم

طرز تهیه بال مرغ ترد در فر :

کتف و بال ها را کاملا پاکیزه بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کاملا کشیده شوند. سپس فر را روشن کنید و روی دمای 210-220 درجه قرار بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار

آرد، پودر پاپریکا، نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک کیسه پلاستیکی با تکان دادن کاملا ترکیب کنید.

پس از ترکیب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد افزایش کنید. و خوب زیر و رو کنید. تا به آرد آغشته شوند.

داخل سینی فر کاغذ فویلی پهن کنید و روی آن کره ی ذوب شده بریزید. سپس بال ها را روی آن بچینید.

اجازه بدهید 30 لحظه بپزند و باز آن ها را برگردانید و اجازه بدهید 30-40 لحظه دیگر بپزند. کتف و بال ها باید کاملا مغز پخت شوند. در این روش آن ها سوخاری می شوند.

کتف و بال مرغ,طرز تهیه کتف و بال مرغ

طرز پخت کتف و بال برشته در فر

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چغوک بریزو

نکاتی برای تهیه کتف و بال برشته در فر :

برای برشته شدن آن ها نیازی به افزایش کردن کره روی آن ها نیست زیرا کتف و بال با پوست می باشد و خودش روغن دارد.

 مدت زمانه پخت به دما و حرارت فر شما بستگی دارد. تمرکزفکر کنید زمانی که مغز پخت شد و ترد شد آن زمانه فر را خاموش کنید. اگر زودتر شد مدت زمانه کمتری قرار بدهید و اگر نپخته بود مدت بیشتری به آن اجازه بدهید تا بپزد.

 

منبع: بیتوته