نکاتی برای خشک کردن سبزیجات

[ad_1]

راهنمای خشک کردن سبزی,نکاتی برای خشک کردن سبزی

بعد از آب‌کشیدن سبزی ها را روی پارچه ای پاکیزه در جای تاریک و خنک خشک کنید

سبزی هایی که من هر ساله برای خشک کردن استفاده می کنم حاوی: نعناع و جعفری و شوید و ترخان و مرزه و شنبلیشله می شوند.

من تره و پیازچه خشک نمی کنم و به صورت تازه داخل کتلت و شامی و بعضی از غذاها استفاده می کنم. اما اگر خواستید خشک کنید سر و ته نره ها را سوا کنید و تره ها را به صورت نگینی با ساطور خرد کنید و با آب بشویید و آبکش کنید بعد کمی نمک بزنید و روی پارچه خشک کنید و بعد کف دستتان پودر کنید.

بیشتر بخوانید:  درمان افسردگی با قرآن

سبزی هایتان را در خورشید خشک نکنید در جای کم نور و خنک خشک کنید تا رنگ شان سبز شوند.

سبزی خشک های مخلوط من حاوی: مخلوطی از شوید، نعناع، جعفری، ترخان، مرزه و شنبلیله هستند همه این سبزی ها را به صورت سوا خشک می کنم و بعد مخلوط می کنم همین طور که می دانید شنبلیله باید خیلی کم باشد چون غذا را تلخ می کند. می توانید آن ها را جداگانه نگهداری کنید و هنگام مصرف از هر کدام مقداری مخلوط کنید.

این سبزی مخلوط داخل غذاهایی مشابه ماکارونی، لازانیا، انواع کتلت و شامی، دلمه و دمی و کوفته و تاس کباب بریزید و از طعم آن ها لذت ببرید.

بیشتر بخوانید:  ترفندهای نگهداری میوه و سبزیجات

سبزی ها را پاک کنید بهتر میباشد برگ ها باشند و ساقه زیادی داخل سبزی ها نباشد. سبزی ها را پاکیزه بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خارج شوند سپس روی پارچه ای پاکیزه در جای تاریک و خنک پهن کنید و روی 1 یا 2 بار سبزی ها را زیر و رو کنید و اجازه بدهید تا خوب خشک شوند. و بعد با دست آن ها را خرد کنید هرگز سبزی خشک را آسیاب نکنید زیرا آشکار بدی به غذاهایتان می دهد.

از تره خرد شده یا خشک شده در غذاهای اصیل سنندجی مشابه قیمه و کورگ استفاده می کنم.

از ترخان برای ترشی و خیارشور و مخصوصا برای دلمه استفاده می کنم.

بیشتر بخوانید:  9 کار برای بالا بردن عمر ماشین لباسشویی

از مرزه برای انواع کوفته و شامی و گاهی هم وقتی نیمرو درست کردم در آخر روی آن می ریزم.

از جعفری بیشتر برای سوپ استفاده می کنم.

شما اگر اهل سفر و گردش‌کردن هستید می توانید سبزی آش و خورشتی و حتی سبزی سوپ را به صورت مخلوط خشک کنید و آن را همراه خود به مسافرت ببرید بدون اینکه نگران ویران‌شدن آن باشید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]